Een presentatiefilmpje houdt uw interactieve website levendig.

Film

Gebruik van de film op DVD

 1. Plaats de DVD in uw pc of laptop en klik op ‘Map en bestanden weergeven’.
 2. Op het scherm komt dan het mp4 bestand.
 3. U kunt dit bestand
       - afspelen vanuit een Pc of Mac ofwel
       - kopiëren(1) naar de harddisk en van daaruit aanklikken en kijken ofwel
       - kopiëren(1) naar een memory stick en die in de TV plaatsen om dan te kijken.

 

Gebruik van de film via een link

 1. U ontvangt na betaling de link (= verwijzing naar het bestand) via e-mail.
 2. Download de link via uw browser (Internet Explorer, Firefox, Safari, …)
 3. Plaats dit mp4 bestand in een map.
 4. U kunt dit bestand afspelen vanuit een Pc of Mac alsook kopiëren(1) naar een memory stick en die in de TV plaatsen om dan te kijken.

(1) Kopiëren mag alleen voor thuisgebruik. => Dit filmpje is dus alleen voor eigen gebruik, niet op social media zetten.

 

 

Copyright ©

Er is een copyright op de film: "Niets uit die uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Issatech".

 

 

Film op DVD of via een link of via een USB stick

 • Het omzetten van belangrijke en dierbare momenten naar een schitterende film is de kracht van ons werk. Wij willen dan ook uw mooiste herinneringen voor het leven bewaren.
 • Het maken van een aangrijpende videofilm is geen opeenvolging van wat beelden met leuke effecten ertussen, maar het naar boven brengen van het gevoel, de beleving en de emotie die je voelde op die speciale dag.
 • Wilt u de film in hoge definitie bekijken, dan zetten wij een mp4 bestand op uw DVD. Bij een gewone DVD is de resolutie beperkt tot SD (standaard definitie: 720 x 576 pixels).
  Bij een DVD met mp4 bestand is de resolutie in HD (hoge definitie: 1920 x 1080 pixels) d.w.z. 5 x scherper. U kunt het bestand kopiëren naar harddisk of naar USB -stick om dan de opname te bekijken op pc, laptop of televisie.
 • U kunt ook via een link het MP4 -bestand toegestuurd krijgen. Na het downloaden op pc of laptop kunt u het daar bekijken of op een USB stick zetten om uw opname te bekijken op de televisie.
 • U kunt ook via een USB stick het MP4 bestand ontvangen.

 

Promotiefilmpjes

 

 

 

 

 

 

Film
Film
Film
Film
Film
Film
Film
Film
Film
Film
Film
Film